pikkujoulukauden logistiikka

Taas on se aika vuodesta kun koko Suomi saa erittäin hyvän/huonon syyn juopotella porukalla – pikkujoulut.

Helsingissä tämä ilmenee erityisesti taksijonoina download office 2007 for free. Eilen illalla keikalta tullessani Elielin aukion jono oli kevyesti toista sataa metriä pitkä. Neuvostoliitto tuli mieleen. Odotusaika kylmässä räntäsateessa varmasti ainakin tunnin a1 klingeltöne herunterladen.

Hilpeää. Suorastaan kansallinen yhteiskokemus. ”Muistattekos kun silloin 00-luvulla venailtiin loskassa toista tuntia?” ”Kyllä kyllä closing maker! Mutta me jonotettiin kerran kaksi ja puoli tuntia…” ”Muttamuttamutta kerran kun me jonotettiin niin tuli rakeita, räntää ja salamoi ja odoteltiin ainakin 3 tuntia!”…

Oikeastihan jossain on vika download zoom free. Joko takseja tai julkista liikennettä on liian vähän.

Ymmärrän taksiautoilijoiden kannattavuusargumentin; taksilupia ei saa lisätä huippujen mukaan koska silloin kyytejä ei saa riittävästi hiljaisempina aikoina Re-wsus updates. Taksit toimivat kuitenkin keskimäärin Suomessa laadukkaasti ja luotettavasti. Taksiautoilijoiden vaatima korkeampi aloitusmaksu iltoihin olisi ollut varmaankin hyvä keino saada varmasti kaikki autot ajoon ruuhkaviikonloppuisin herunterladen. Hiukan kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti.

Miksi sitten ei YTV/HKL lisää bussivuoroja  varman ennustettavasti ruuhkaisiin iltoihin? Toisinaan tuntuu siltä että suuret yleisötapahtumat tai vuodenajat (kesäaikatauluja lukuunottamatta) eivät vaikuta julkisen liikenteen tarjontaan postident-coupon congstar. Typerää. Pidempään jatkuvat yöbussivuorot pikkujoulukaudella olisivat varmasti kannattavia. Sen verran epämukavaa siellä pakkasessa on kyyköttää juhlatamineissaan vaakasuoran sateen vihmoessa naamaa herunterladen.

Toinen seikka joka hämmästyttää kummastuttaa on julkisten vessojen puute Helsingin keskustasta viikonloppuisin. Jos tiedossa on, että porukka joka tapauksessa kuseksii nurkkiin, niin eikö olisi fiksua sijoittaa Bajamajoja ja/tai muita kusilaareja strategisiin paikkoihin prime music playlist? Esim. Elielinaukiolle, Flemarin ja Hesarin nurkille, Kampin keskuksen tienoille, Koirapuistoon, Roballe jne.. Jos edes 30% virtsasta saataisiin talteen olisi kaupunki huomattavan paljon mukavampi meille kaikille muille karaoke lieder for free german.

Kommentit

  1. Koobra sanoo

    Tai sitten selitys on se, että känniset ihmiset ei muista tai tiedä miten ne yödösät menee, ja valitsee yksinkertaisimman ratkaisun. Jono on pitkä, mutta eipähän tarvitse juosta mihinkään tai muistella laituria. Tai muistaa lähtöaikaa väärin…

    Itse olen ollut älyttömän tyytyväinen tänä syksynä 01N:n tarjontaan; tuntuu että siinä on aina dösä lähdössä kun pysäkille menee hillumaan. Pikkujoulukaudella myös viikonpäivinä. Mahtavaa! Toisaalta, näinhän sen pitäisikin olla.

    On muuten ihan siisti kuva tossa sulla. Munkasta näyttää olevan, itse asiassa tulee ihan mieleen omat yödösäkokemukset, toi on yksi pysäkki ennen kotia :)

  2. hannuoskala sanoo

    Juu, yöllä on hyvä ottaa kuvia kun näyttää aina hyvältä kunhan käsi on vakaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *