vaaraton pop

Päivän Hesari kertoo vaarattoman popin jyräävän vaihtoehtorokin Kiinassa herunterladen.

Jokaisen maassa julkaistavan albumin sanoitukset myös tarkastetaan etukäteen.

Vaihtoehtorock soi radiossa yleensä yön tunteina ddr nationalhymne als klingelton herunterladen.

Livenä rosoa suvaitaan, jos se pysyy suurimmaksi osaksi maan alla.

Miten tilanne eroaa Suomesta? Kukaan ei kiellä tekemästä kiljupunkkia/kansanmusiikkia/yhteiskunnallisesti kantaa ottavaa rockia, mutta ei se myöskään missään koskaan radioaalloilla soi Download little pony. Byrokraatin sijaan sanoitukset tarkistaa levy-yhtiö, jotta soittolista-radiot eivät nikottelisi.

Markkinatalous on luonut ”vapaaehtoisen ja markkinavetoisen sensuurin”, jota ”julkisen palvelun” YLE ei edes pyri rikkomaan apk direkt herunterladen. Kanavauudistusten jälkeen vaihtoehtoinen musiikki on valtakunnallisilta kanavilta kadonnut kokonaan, Kiinassa sitä löytyy edes öisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *