julistetolpat

Menetin tiistain kokouksessa myös powerpoint-neitsyyteni. META-asioissa otin esille julistetolpat, joista olen tällä blogilla jo aiemmin kirjoittanut serien von amazon prime herunterladen. Jostain syystä Slideshare sotki skandit sutuiksi.

[slideshare id=3814398&doc=julisteet-100422043603-phpapp01]

Kulttuuri- ja kirjastolautakunta hyväksyi ehdotukseni ja selvityksen tuloksia lienee odotettavissa joko kesäkuun tai elokuun kokouksessa download emui.

EHDOTUS

Kulttuuri- ja kirjastolautakunta päättänee edellyttää, että Kulttuurikeskus selvittää:

 • mahdollisuuksia sijoittaa vapaaseen julistekäyttöön soveltuvia telineitä Kulttuurikeskuksen ja kaupunginkirjaston hallinnoimien tilojen yhteyteen
 • mahdollisuuksia sijoittaa vapaaseen julistekäyttöön soveltuvia telineitä muille keskeisille paikoille Helsingissä
 • käyttösäännöstöä ko herunterladen. julistetelineille esim. Göteborgin mallin mukaisesti.
 • sekä julistetelinejärjestelmän ylläpitokustannuksia ja että mahdollisia laillisen järjestelmän kautta syntyviä säästöjä nykytilanteeseen verrattuna herunterladen.
 • mahdollisuuksia edistää julistetaidetta ja graafista suunnittelua Helsingin katukuvassa World Design Capital -hankkeen kautta.
 • Kommentit

  1. Wilhelm sanoo

   Hej!

   Olen viittä vaille valmistunut kulttuurituottaja Arcadan Ammattikorkeakoulusta ja kirjoitan opinnäytteeni katujulisteista. Olen lukenut kirjoituksianne tässä blogissa aiheesta ja minua kiinnostaisi tietää mitä näille julistetolpille sitten tapahtui, kun en ole sellaisia neljän vuoden julistejako urani aikana muistaakseni nähnyt?

   Helsingissä on huutava pula sallituista pinnoista julisteille ja kovasti haluttaisiin ratkaista asia. Olen myös havainnut, että yleiset ilmoitustaulut ovat myös katoamassa kaupungistamme ja minua huolestuttaa tämä.

   Toivottavasti pystytte vastamaan minulle mahd.pian

   Hyvää itsenäisyyspäivää!

   Ystävällisin terveisin

   Wilhelm

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *