muu musiikki mustikka

Pian päästään kaikki tutustumaan Musiikkitaloon! Kuuleman mukaan upea pytinki on tulossa. 160 miljoonan satsauksella seiniin ja 20 miljoonalla sisustukseen saa toki luvankin olla hieno adobe flash player kostenlos herunterladen windows 10.

Talon leipälaji on luonnollisesti klassinen orkesterimusiikki. Sitä tarjoilevat viikottain RSO ja HKO upeassa salissaan. Akustiikan pitäisi nyt olla hanskassa office 2016 download kostenlos chip. Lisäksi talossa toimii Sibelius-Akatemia, jonka konserttitoiminta on korkealaatuista ja monipuolista.

Mainosmateriaalinsa mukaan Musiikkitalo on kuitenkin vielä enemmän:

Musiikkitalossa esiintyvät erilaiset taiteilijat ja taiteilijaryhmät badoo app herunterladen. Visionsa mukaisesti Musiikkitalo pyrkii olemaan kulttuurin alueella edelläkävijä, luomaan pääkaupungin aktiivista ja modernia kaupunkikuvaa ja kasvattamaan sen vetovoimaa sekä kotimaassa että ulkomailla

Helsingin kaupunginorkesterin julkinen tuki (valtio ja Helsinki) on noin 13,4 miljoonaa euroa vuodessa eclipse on german. Radion sinfoniaorkesteri, jonka lukuja on hankalampi löytää lienee suurin piirtein samoissa summissa, ehkä hiukan edullisempi. Yhteensä siis vuosittain jotain 20 miljoonan euron paremmalla puolella cannot download new apps. Ja hyvä niin. On upeaa että meillä on upeita orkestereita upeassa talossa.

Musiikkitalo

Orkesterien ja SibAn lisäksi taloon tarvittavan sisällön rahoitus aiotaan hoitaa Musiikkitalon säätiön avulla ds download games for free. Säätiöllä onkin varoja noin miljoona euroa “Pro Musica” -rahastossa, josta tuetaan klassisen musiikin konsertteja.

Muun kuin klassisen rahoitus onkin sen sijaan yhä täysin auki musik herunterladen von amazon.

14.5. Musiikkitalon säätiö järjestää “hyväntekeväisyyskirpputorin” Musiikkitalolla gta 5 free download ios. Ideana on kerätä rahaa Musiikkitalon säätiön “Mesenaatti-rahastoon”, josta on tarkoitus tukea muita kuin klassisen musiikin tapahtumia Musiikkitalossa bose soundtouch app herunterladen. Tapahtuman yhteyteen toivotaan esityksiä:

Mikäli joukkiostanne löytyy halukkuutta lähteä ilahduttamaan näin nopealla aikatalululla hyväntekeväisyys-kirpputorilla asioivaa väkeä, otamme ilomielin vastaan musiikkilahjanne eps consisted of free download!

Toivoisimme kolmesta viiteen soivaa numeroa numeroa per esiintyjä / esiintyjäryhmä.
Musisointi tapahtuu Musiikkitalon päälämpiössä akustisesti (vahvistimia ei siis tällä erää ole tarjolla).

Palkkiota emme voi tapahtuman luonteesta johtuen maksaa, mutta Musiikkitalon aikakirjoihin pääsette kuitenkin Musiikkitalossa ensimmäisten joukossa esiintyneinä!

Niinpä niin.

Klassisen musiikin rahoitus hoidetaan valtion ja kunnan kymmenien miljoonen eurojen vuotuisella budjettirahoituksella, mutta “muun musiikin” rahoitus kirpputorilla. Johon olis tietysti kiva saada myös sitä “muuta musiikkia” esiintymään – ilmaiseksi.

Ymmärtänette että sapettaa. Tätä on moniarvoinen ja avoin kulttuuripolitiikka Suomessa vuonna 2011.

Ratkaisuja ei ole oikeastaan kuin yksi: Helsingin kaupungin, jonka erityinen intressi musiikkitalon moniarvoisuus tulisi olla, on löydettävä muutama sata tuhatta euroa Musiikkitalon ohjelmistoihin. Ilman tätä satsausta hieno talo jää torsoksi.

Minä toivon koko sydämestäni että meille tulee elävä ja monipuolinen musiikkitalo. Tämän tavoitteen toteutumiseksi tarvitaan nyt kuitenkin poliittisia päätöksiä ja suhteellisen pieni summa rahaa. Kirpputoreilla ja kerjäämällä ei muutakaan ammattimaista toimintaa rahoiteta.

Kommentit

 1. Puuma sanoo

  Hyvä Hannu! Ehkä ajatus oli kaunis, mutta melko provokatiivinen meno: joutavukset ilmaiseks vetämään…Nyt olisi taidemusiikin kentällä mainio tilaisuus osoittaa solidaarisuuttaan.

 2. Markus Larjomaa sanoo

  Ollapa nyt Helsingissä! Ilmoittautuisin heti kyseiselle kirpputorille esiintymään yhden miehen pasuunaspektaakkelini kanssa. Torven töräyttelyn (ehdottomasti postmodernin ja tekotaiteellisen) lomassa kritisoisin kovaan ääneen ”muun musiikin” asemaa Musiikkitalossa, suomalaista kulttuuripolitiikkaa ja vapaan kentän rahoitusta. Mahtaisinko saada rauhassa vetää ensimmäistäkään biisiäni loppuun asti, 3-5 soivasta numerosta puhumattakaan…

  Toivon todella, ettei kukaan (yllä kuvaamani kaltaista protestia lukuunottamatta) suostu moiseen tilaisuuteen esiintyjäksi. Tilannehan olisi kokonaan toinen, jos keikasta maksettaisiin asiaankuuluvat palkkiot.

 3. Arttu Tolonen sanoo

  The Music House Flee Market Beggars Orchestra lanseerattu… Katsotaan mitä tapahtuu…

  • Veera Voima sanoo

   ”The Music House Flee Market Beggars Orchestra” Ihan varmaan keskustasta löytyy rutkasti keikkaajia (kuka kääntäs viestin romaniaks?), eikä haitari tarvitse edes äänenvahvistusta :>

 4. sanoo

  Rahoitusta saa kunhan on klassista musiikkia ja taide kultakaudelta… Hohhoijaa, noilla suuntaviivauksilla voidaan samantien lopettaa kulttuuriministerin pesti ja julistaa, että taide on Suomessa kuollut. Ja sen tekijät. Noin sata vuotta sitten.

 5. Jaakko Heikkilä sanoo

  Aaah… mikä kontrasti. Sympatiseeraan ja voin pahoin.

  Tehokkaita sanoja nuo ”jos halukkuutta löytyy”. Niissä piilee merkittävä potentiaali, ja niiden voimaa orastavien hankkeiden tuhoamiseksi ja tekijöiden lannistamiseksi ei koskaan pidä aliarvioida. Tämän ohella ne ovat oiva keino lukita hanke kuin hanke pienimuotoisen puuhastelun tasolle ennalta määräämättömäksi ajaksi.

  Näin out-of-the-box täältä Savon periferiasta heittäisin ilmoille ajatuksen edustuston/työryhmän/muun vakuuttavan tahon perustamisesta, joka määrittelisi uskottavan listan muista kulttuurillisesti ja muulla tavoin merkittävistä musiikkilajeista perusteluineen, ja esittäisi tämän pääkallo(paika)lle järkevästi mitoitetun rahoitusanomuksen liitteenä.

  Tämä voi tietysti olla poikkeuksellisen typerä ehdotus, mutta siinä tapauksessa voin vedota maalaisuuteeni.

Paluuviitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *