Eurovaalit ovat ovella ja äänestysprosentin voi olettaa jäävän matalaksi – edellisellä kerralla jäätiin alle 40 prosentin. Se on jo niin säälittävä luku että koko vaalien legitimeteetti on kyseenalainen.

Miksi äänestää? Eihän mikään kuitenkaan muutu? Niinpä. Mistä johtuu että komissiossa on lähinnä vakavan näköisiä setiä ja muutama täti. Keski-ikä tukevasti lähempänä eläke- kuin täysikää.

Barroson komissio

Barroson komissio


No miksihän siellä sitten mahtaa olla lähinnä niitä uskottavia setiä ja tätejä päättämässä tulevaisuudestamme? Yleisen äänestysapatian lisäksi erityisesti nuoremmat äänestävät harvemmin. Ja vielä erityisemmin nuoret miehet.

Jonnet perkele. Ihan 34% teistä jaksoi vääntäytyä uurnille 2012 yleisen äänestysprosentin ollessa 59%. Yli 70-vuotiaista miehistä äänesti 72%.
Screenshot_2_19_13_5_33_PM
Turha syyttää ketään muuta jos vaikuttaa siltä että poliittiset päätökset ovat kuin raikas tuulahdus Kekkoslovakiasta. Itse olette ilmastonmuutoksenne ansainneet. Setien valta säilyy. Ups, mähän täytän kohta 36, mitä mä valitan? Unohtakaa juuri lukemanne. Hajaantukaa! Täällä ei ole mitään nähtävää.