tsoukki lollers!1!!!

Päivän uutispommin pudotti Mauri ”humoristi” Pekkarinen windows 9 download kostenlos deutsch.

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) paljastaa keskustan Verkkoapilan haastattelussa, että hän oli salannut julkisuudelta kannattavansa kahta ydinvoimalaa babyparty games.

– Miltä se olisi näyttänyt, jos olisin koko ajan kajottanut kahden puolesta, Pekkarinen kysyy.

Pekkarinen oli jättänyt kaikki siihen uskoon, että hän kannattaa korkeintaan yhtä uutta ydinvoimalaa app voor android.

– Ei missään tapauksessa 2020 mennessä yhtä enempää, Pekkarinen kommentoi yksiselitteisesti työ- ja elinkeinoministeriön ennusteiden pohjalta marraskuussa pdf reader for free german.

Nyt Pekkarinen paljastaa antaneensa tammikuussa virkamiehille ohjeen valmistella päätöstä kahdesta ydinvoimalaluvasta kaikessa hiljaisuudessa samsung widgets herunterladen.

Sehän oli tsoukki, Pekkarinen kommentoi julkisuuteen antamaansa käsitystä, että välttämättä Suomi ei tarvitse yhtään ydinvoimalaa effekte für videos kostenlos downloaden.

Jaa että miltä se olisi näyttänyt? No, rehelliseltä. Onko kummakaan että kansa ei luota poliitikkoihin. Samassa Verkkoapilan haastattelussa Mauri näemmä täysin sisäistä ristiriitaa tiedostamatta toteaa myös että:

Ja on puhuttava rehellisesti ältere mac os versionenen. Jos emme tarvitse lainkaan lisää sähköä, nykyinen käsityksemme hyvinvointiyhteiskunnasta ei niukkenevan energian tiellä ole totta.

Mukava huomata myös, että ministeriön sähkönkulutusennusteilla ei ollut mitään tekemistä lupaprosessin kanssa download fonts. Miehekkäitä ydinvoimaratkaisuja ajetaan sumuttamalla, valehtemalla, lobbaamalla, täysin tosiasioista ja tilastoista piittamaatta. Ja samaan aikaa hörhö-hippien-puunhalailu-puolueemme yrittää vedota faktoihin Download google chrome for windows xp for free. Mitä ne ovat? Jotain syötävää?

Luulenpa aika monessa paikkaa käytävän tarkasti läpi Maurin puheita eduskunnassa. Kansalle saa nimittäin lehtien palstoilla ja julkisuudessa jauhaa mitä paskaa tahansa, mutta eduskunnalle ei saa valehdella joomla download deutsch kostenlos. Siitä joutuu vastuuseen.

Muistakaa että tämä kaveri on mahdollisesti kuuden viikon kuluttua maan pääministeri. Vaihdamme korruptoituneen ja huonomuistiseksi osoittautuneen päällysmiehen toiseen valehtelijaan. Uskomatonta. Vaalit kesäkuulle, kiitos.

Kommentit

  1. sanoo

    Nyt se sitten alkaa- nimittäin se vihreiden kölin alta vetäminen. En nyt oikein mitenkään muuten tätä Pekkarisen kommenttia voi tulkita. Ne jotka ovat facebook-kavereitani voivat suosilta skipata seuraavan, koska toistan itseäni kuin rikkinäinen Halla-aho.

    Mutta. Vihreät tekivät kardinaalimokan kun lähtivat hallitukseen, jonka tiedettiin rakentavan lisää ydinvoimaa. Ja jos ei tiedetty, niin voi jumalauta. Vihreät ovat aikaisemmin olleet hyvin tiukkoina ydinvoimakysymyksestä ja omien periaatteiden myymistä hallituspaikasta eivät edes hallituskumppanit jätä hyödyntämättä, kuten nyt Pekkarinen osoitti. Menemällä tähän porvarihallitukseen vihreät ajoivat itsensä tilanteeseen, jossa on vain huonoja vaihtoehtoja.

    Mitä vihreiden nyt kannattaisi tehdä? Aloittaa se likapyykin peseminen. Sen sijaan että vihreät potkisivat nilkoille niitä ihmisiä jotka ovat kyseenalaistaneet vihreiden maineteot porvarihallituksessa, voisi kokeilla sen tunnustamista että porvarihallitus on tehnyt paljon sellaista mikä vituttaa. Jos pystypäin vihreät pystyvät allekirjoittamaan Vanhasen korruptioskandaalit ja 2 uutta ydinvoimalaa niin mikäs siinä, mutta sitten ei tartte miettiä miksi kannatusluvut laskee.

    Tämän hallituksen tekosia joudutaan nimittäin vihreiden ja heidän hyvin kriittisten äänestäjiensä kanssa käymään isosti vielä läpi. Peli kannattaa avata itse, koska muuten muut määrittelevät agendan ja pelisäännöt. Ja tämä hallitus osoittaa sekä vihreiden että kepun kautta että siinä käy aina huonosti.

Paluuviitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *