minun ehdokkaani on Jukka Relander

Huhtikuun eduskuntavaalit ovat merkittävimmät aikoihin. Syitä on useita.

Ensinnäkin Perussuomalaisten nousun ja vastaavasti muiden isojen puolueiden kannatuksen suhteellisen tasaantumisen vuoksi seuraavaa hallitusta ei perusta kaksi suurta puoluetta siten, että pienpuolueet (PS, RKP, Vihreät, Vas) ovat mukana vain somisteena. Vaikka nykyinen hallituspohja jatkaisi, Keskusta ja Kokoomus eivät enää saa enemmistöä taakseen. 

Muutos voi vaikuttaa pieneltä, mutta politiikan dynamiikan kannalta kyseessä on lähes vallankumous fastviewer kostenlos. ”Apupuolueen” yli ei enää voi noin vain kävellä, edes hyvän tsoukin varjolla.

Seuraavan hallituksen perustaa siis joko kolme suurta puoluetta (esim. Kesk., Kok, PS), tai kaksi puoluetta ja muutama pienpuolue (esim. Kok, SDP, Vihr, Rkp) herunterladen. Pääministeripuolueena on todennäköisesti Kokoomus, mutta vaalien tulos on todella ratkaiseva koko hallituksen kokoonpanoa ajatellen.

Toisaalta taas Perussuomalaisten piiristä nouseva herravihainen ja rasistinen kumu on saavuttanut ennennäkemättömän paljon kaikupohjaa. Sulkeeko Suomi ovensa maailmalta ja pyrkii takaisin 50-luvulle? Toivottavasti ei.

Bonuksena koko länsimainen talousjärjestelmä painii tulevan vaalikauden ajan taannoisen taantuman jälkiseurausten kanssa friseur spiele kostenlos herunterladen. Sillä miten tulevina vuosina säästetään, verotetaan tai tuetaan on todella kauaskantoisia vaikutuksia. Mielestäni tärkeää olisi, että Suomessa ei apinoida ainakaan “Cameronin mallia”.

Hyvinvointivaltion pelastaminen ei riitä, vaan sen perusta on valettava uudelleen. Tulevaisuuden menestyvää Suomea ei rakenneta haikailemalla menneeseen tai keskittymällä vain menestyjien menestykseen google play store app pc. Tarvitaan uusia ajatuksia ja uutta solidarisuutta.

Helsinkiläisistä kansanedustajaehdokkaista näihin haasteisiin vastaa mielestäni parhaiten Jukka Relander.

Aina yhtä hauska juttu tämä obamisaatio.

Jukka on tullut tunnetuksi mm ostergrüße bilder für handy kostenlosen. kirjailijana, yhteiskunnallisena keskustelijana, kolumnistina sekä pitkäikäisen radio-ohjelmansa kautta. Politiikan tekemistä Relander on harjoitellut mm. eduskunta- ja eurovaaliehdokkaana, Suomen kirjastoseuran ja Vihreän miesliikkeen puheenjohtajana ja johtamalla Vihreän liiton periaateohjelman kirjoitusprosessin patience downloaden voor pc.

Jukka sekä ymmärtää 2010-luvun haasteet että osaa viestiä fiksut vastaukset ymmärrettävällä tavalla. Jukka Relander on sivistynyt ja solidaarinen eurooppalainen suomalainen, jolle olisi tilausta Arkadianmäellä, kun ajan henki tuntuu olevan enemmänkin lyhytnäköisen itsekeskeisyyden ja populistisen urpouden puolella herunterladen.

Paitsi äänestämällä ja tukiryhmäilemällä, tuen Jukan kampanjaa myös rahallisesti. Lahjoitin männä viikolla 50€ tämän sivun kautta – lahjoittaminen onnistuu helposti kaikkien pankkien tunnuksilla.

Miksi kansalaisten pitäisi tukea poliittisia kampanjoita? Annetaan ehdokkaan itse kertoa:

Vihreät eivät saa tukea kaupalta ja teollisuudelta teams voor mac downloaden. Emme kaavoita liikemiesten toiveiden mukaan, emmekä tee poliittisia linjauksia kysymällä ensin kolmikannalta, että sopisiko tämä. Emme toteuta Metalliliiton ilmastopolitiikkaa, vaan omaamme.

Siksi uskomme yksityisten ihmisten lahjoituksiin. Niillä ei osteta poliittisia päätöksiä, vaan edesautetaan sitä, että oma ehdokas menee läpi aldi süd herunterladen.

Helsingin vaalipiirissä joudun kilpailemaan Mari Kiviniemen kanssa, joka sai viime vaaleissa tukea 57.000 euroa, tärkeimpänä tukijanaan turkistarhaajien järjestöt. Sinun tukesi tekee kisasta vähän vähemmän epätasaisen ja samalla se tekee politiikasta taas kerran vähän puhtaampaa.

[youtube=”http://www.youtube.com/watch?v=9Slej4m4j6Y”]

Lahjoittaa voi myös tekstiviestitse: lähetä viesti “TUE10 Jukka Relander” tai “TUE20 Jukka Relander” numeroon 16511 download google maps image. Viestin hinta on 10/20€. Jokainen euro auttaa hyvän taistelussa pahaa vastaan.

Kommentit

 1. Mikko O sanoo

  Yhdyn mielelläni ”vihreitä arvoja” ajavaan mielipiteeseen. Valitettavasti tässäkin on päässyt käymään niin, että Suomessa kaikki lyödään yli ja sekä kansaa että teollisuutta rokotetaan kohtuuttomasti ”vihreällä verotuksella”. Eli Vihreät on VALITETTAVASTI pahin vaihtoehto hyvinvointiyhteiskunnan säilymisen kannalta – joudun tämän luontoihmisenä ikäväkseni toteamaan.

  Persutkaan eivät Suomea ole viemässä 50-luvulle – on tökeröä populismia väittää tällaista. Eikä toisaalta olisi mitään haittaa nykyisessä tilanteessa siitä, että rajoja vähän tulpattaisiin. Todennäköisesti äänestän Persuja, koska heillä on ainoana ”vaihtoehtopuolueena” kannatus jonka siivittämänä uskaltaisi oikeasti toivoa muutoksia nykypolitiikkaan. Katsopa esim. perustuslaki-uudistusta jota mm. nämä Vihreät kannattivat. Siinähän ajetaan Suomi valtiona EU:n tahi muun ”päättävän elimen” syliin vallan siirroilla – joten yhdenkään ”vanhan puolueen”, johon myös Vihreät luen, ei voi tosissaan väittää ajavan Suomen säilymistä hyvinvointivaltiona.

 2. sanoo

  Muchos animos. Es de elogiar las ganas que deatesurms por salir del tunel y vislumbrar la luz.. Tu actitud es digna de alabar. Me gusta como intentas de una manera u otra poner solucion al problema. Desde luego esa es la actitud. Luego podra salir mejor o peor pero no me cabe duda que mas pronto que tarde lograras salir de esta enfermedad porque ganas no te faltan.

 3. sanoo

  I couldn’t currently have asked for a better blog. You happen to be there to offer excellent information, going straight away to the point for convenient understanding of your website visitors. You’re truly a terrific professional in this area. Many thanks for always being there visitors like me.

 4. sanoo

  I think the cops were right, you need to grow up. Your mother is going through a rough time and you are being a jerk. Try helping her and making an effort to get along. It will make it far easier for her to devote the energy to getting you help. You sound like a spoiled ten year old.

 5. sanoo

  He is an intelligent player, but we already have a ton of players like that who have to over rely to their basketball IQ in order to compensate for their diminishing or lack of athletic ability. e.g. steve blake, kobe, fish, pau etc… what we need is a player who can blow you away with their athletic prowess ala rondo and tony parker during his early days .

Paluuviitteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *