Kiitos. 403 ääntä tippui uurniin. Olen erittäin tyytyväinen, saavutin oman tavoitteeni. Tästä on hyvä jatkaa, toivottavasti lautakuntatyössä, ja neljän vuoden päästä asettaa oma tähtäin sitten tuloksen tuplaamisen, jolloin valtuustopaikka on tosiasia.

Kiitoksia! Sunnuntain räjähtävä vaalivoitto Helsingissä tuo todellisia muutoksia päätöksentekoon. Enää eivät demarit ja kokoomus voi kahdestaan muodostaa enemmistöä ja sopia asioita kabineteissa valmiiksi. Toisaalta taas sitten ”laajennettu vasemmisto” (demarit, vihreät, vasemmisto ja kepu) voivat (toivottavasti) myös koota rivinsä ja saada asioita läpi, vaikka Kokoomus jotain vastustaisikin. (Ruuhkamaksut, anyone?)

Eilen oli aivan mahtava päivä. Heräsin kotoani herrojen Riitamaa ja Tulenheimo (619 ääntä!!!, propsit!!) kanssa ja vietimme mahtavan löhöpäivän – kävimme Marskin ja Speden haudoilla Hietaniemessä, kahvilla Kaapelilla ja siitä sitten Uudenmaankadulle syömään… Stressi on poissa, sen voi tuntea koko ruumiissa.

Kiitos kaikille. Palaan täällä blogilla lautakuntapaikkojen suhmurointikuvioihin myöhemmin. Toivottavasti joku blogin 314:sta sunnuntaisesta lukijasta myös palaa toisinaan tänne. Aion jatkaa blogaamista myös vaalien jälkeen – tämähän ei varsinaisesti ole mikään ”vaaliblogi”, vaan ”oikea blogi”, jonka työstämistä aion jatkaa. Nyt jo on mielessä useita aiheita, joista on pakko päästä kirjoittamaan! Aihepiiri tulnee jälleen laajenemaan myös kohti nörtteilyä ja taidetta pelkän politiikan sijaan.

Yksi kysymys lukijoilleni: haittaisiko teitä, jos siirrän blogini oskala.net -osoitteen alle? Lisäisikö se uskottavuutta? Vähentäisi sitä? Onko ”wordpressiydestä” mielestänne jotain etua? Haittaa? Omalla serverillä ainakin ulkoasua voisi vapaammin muokata. Oskala.netistä olen ajatellut tehdä itselleni joka tapauksessa taiteilija-sivuston. Laitetaas tähän tämmöinen mahtava polli, joka on ilmestynyt wordpressin ominaisuudeksi männä viikolla. :)

[polldaddy poll=1052212]

Loppuun vielä erityiskiitoksia:
Pabulalle mahtavasta graafisesta ulkoasusta (web, flyer, HS:n mainos). Ilman sinua en pärjäisi lainkaan. Kiitos.
JS666:lle ”Kekkonen/Oskala” -radiomainoksesta. Ihanaa.
– Artulle, Matille ja Jaakolle Helsingin Vihreiden kamppiksen avustamisesta
– Martille, Timolle, Villelle, Erkille, Anulle ja muille nuorille vihreille suuret kiitokset hienosta meiningistä! Levitetään rakkautta vielä vuosia!
– Maarialle ja Helsingin vihreiden toimiston väelle myös suuret propsit. Valtava työ pienellä väkimäärällä.

Ja tietysti. Ainolle, joka sai kestää hermoiluani, selkääni ja tietokoneen naputusta lukemattomina iltoina kun kaiken järjen ja inhimillisyyden mukaan puolison olisi pitänyt olla jo nukkumassa. Anteeksi ja kiitos. Lupaan parantaa tapani!