on mennyt paljon aikaa Helsingin Vihreiden yleiseen vaalikampanjaan liittyviin asioihin. Nyt alkaa olla valmista. Enää pieniä korjauksia siellä täällä… Erityiskiitokset Artulle ja Jaakolle, jotka uhrasivat aikaansa ja asiantuntemustaan.

Tykkään ihan hirveästi tuosta ulkoasustamme ja sloganista ”Minä+muut”. Siitähän Vihreydessä on kyse; ollaan vapaita yksilöitä, mutta huolehditaan yhteisestä hyvästä myös – yksin kun ei tässä maailmassa pärjää kukaan, edes kovin kokkari.

Suosittelen kaikille tutustumista Helsingin vihreiden ehdokasvalitsimeen – aikalailla erilainen ”vaalikojes”. Toivottavasti hyvä tapa löytää oma ehdokkaansa vihreiden joukosta, jos tuntuu siltä, että Vihreät ovat oikea puolue. Helsingin vihreiden vaaliohjelma löytyy myös sivuilta.

Nyt oman kampanjamatskun kimppuun… Vihdoin!