Julkaistiin viime viikon torstaina uusi levy ”hanuri-industrial-metalli-disco” -bändillämme Neverdice:

neverdice_iamhappy

Omakustanne. Bändin puuhamies on noin 3000€ miinuksella, joten käykääpä vaikkapa nettisaitillamme, Levykauppa Äxässä tai iTunesissa ostoksilla.

Piraattihenkisemmät voivat googlata. Levy julkaistiin torstaiaamuna ja torstai-iltana se löytyi kaikilta venäläisiltä download-saiteilta. Ilmeisesti iTunesin kautta saivat fileet. En tiedä pitäisikö olla masentunut vai ei. Jos iTunesin kautta on myyty vain 1 levy, niin silloin kyllä harmittaa. Toisaalta sitten taas eipä meidän musiikkiamme olisi Venäjällä myyty missään tapauksessa.

Monella ”mp3-saitilla” oli muuten sivupalkissa ”donate”-nappula. Niin. Ei lahjoituksia muusikoille vaan sille blogille, joka jakaa ilmaiseksi toisten tekemiä tuotteita. Tuollainen kyllä syö miestä.

Sen tiedän että seuraavan levyn ilmestymiseen ylipäätään ja erityisesti seuraavan levyn ilmestymisen nopeuteen (meneekö viisi vai kaksi vuotta) taloudellinen kannattavuus vaikuttaa. Ei meillä vaan kertakaikkiaan ole varaa tehdä levyjä ilman tuloja.

”Modernissa” hengessä yritämme blogata kiertueelta saitillamme ja lisäksi julkkarikiertueen keikat streamataan livenä verkkoon. Eli sieltäkin voi musiikkia makustella ilmaiseksi. Tai sitten voi tulla paikan päälle:

 • wed 27.1. Jyväskylä: Pub Katse
 • thu 28.1. Lahti: Torvi
 • fri 29.1. Oulu: Nuclear Nightclub
 • sat 30.1. Raahe: Rytmikellari

  Kyllä täyteen pakatussa pakettiautossa on tunnelmaa! Rock!

  Levyn saapuminen Suomeen oli pieni saaga sinällään:

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Pc7DcXNn-NM]

  Ensimmäisellä yrittämällä saimme levyjen sijaan glitter-muovailuvahaa… :)