Huomenna pitäisi olla luvassa lyhyt kokous. Listalla on vain muutama asia, ei lainkaan aloitteita ja niiden asioidenkin pitäisi olla aikalailla ongelmattomia kun ne kaikki on jo käsitelty kaupunginhallituksessa ongelmitta. Silkkaa laiskuuttani linkkaan suoraan kaupunginhallituksen kokousblogauksiini. Koko lista liitteineen löytyy täältä.

3 Eräiden vuonna 2012 talousarvioon merkittyjen määrärahojen ylittäminen

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 25.2..

4 Vuoden 2012 talousarvion toteutumattomat sitovat toiminnalliset tavoitteet

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 25.2..

5 Lainan myöntäminen Helsinki Stadion Oy:lle

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 4.3..

Myönnämme siis Helsinki Stadion oy:lle 240 000€ lainan Sonera Stadiumin katsomon lasittamista ja kattamista varten. Vaikuttaa perustellulta hankkeelta ja kaupungin lainaosuus on, samoin kuin muissakin urheilu- ja ulkoilurahaston rahoittamissa jutuissa, maksimissaan 40%.

Sonera Stadiumin eteläpäädyssä sijaitsevat liiketilat ovat usean vuoden kärsineet toistuvista vesivahingoista. Vesivahinkojen syytä on selvitetty useaan otteeseen, mutta varmuudella paikannettavaa vuotokohtaa ei ole pystytty osoittamaan. Hankkeen tarkoituksena on ratkaista eteläpäädyn vesivuoto-ongelmat, mutta samalla se parantaisi olosuhteita muun muassa toimimalla tuuli- ja sadesuojana sekä estämällä äänen kulkeutumista lähiympäristöön.

KAUPUNKISUUNNITTELU- JA KIINTEISTÖTOIMI

6 Ullanlinnan tontin 7/133/5 ja puistoalueen asemakaavan muuttaminen (nro 12117, Tehtaankatu 1d, Vuorimiehenkatu 8b)

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 25.2.. Tämä on siis se Venäjän suurlähetystön lisärakennus.

7 Vartiokylän tontin 45475/1 asemakaavan muuttaminen (nro 12139; Vartioharjun hoivakoti)

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 4.3.. Asemakaavan muutos mahdollistaa hoitokodin laajentamisen.

SIVISTYS- JA HENKILÖSTÖTOIMI
8 Opetustoimen johtosäännön muuttaminen 1.4.2013 alkaen

ok. Käsitelty kaupunginhallituksessa 25.2..