Neljä vuotta sitten otin tämän päivän tavoitteeksi. Päätin tehdä töitä sen eteen että tulisin tällä kertaa valituksi valtuustoon.

Viimeiset neljä vuotta olen ollut kulttuuri- ja kirjastolautakunnan jäsen, sittemmin myös Helsingin Vihreiden puheenjohtaja ja varavaltuutettu. Töitä on tehty, kokouspullaa syöty ja kaffia juotu. Litroittain.

Kunnallispolitiikka on tuntunut motivoivalta ja mielekkäältä. Olen saanut asioita aikaiseksi. Nyt haluaisin vaikuttaa vielä korkeammalla tasolla.

Kotisivuiltani löydät perusteemani ja tältä blogilta lisää kirjoituksia. Kannattaa kokeilla hakutoimintoa – noin 390:n blogauksen joukossa on raapustuksia monista aiheista.

Olen koko vaalipäivän tavoitettavissa myös puhelimella, puh. 0445304712 (myös tekstarit toimivat), sähköpostilla (hannu.oskala@vihreat.fi) tai twitterissä (@hannuoskala). Ota yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää!

Tiedän miten päätöksenteko toimii, olen sosiaalinen, ahkera ja pätevä. Olen harjoitellut kuntapolitiikkaa lautakuntatasolla kahdeksan vuotta. Olen valmis valtuutetuksi.

Kampanjat on kampanjoitu ja me ehdokkaat voimme tänään enää vain jännätä tulosta. Toivottavasti uskallat kirjoittaa äänestyslappuun numeroni – 992.

Varavaltuutettu Oskalakin osallistui äänestykseen!

Vaalikonevastaukseni:
Helsingin Sanomat
YLE
Helsingin Uutiset
MTV3.

CV:ni löydät täältä.

Vaalirahoitukseni on täysin avoin ja löydät sen täältä.

Vaalivideoitani, joissa kerron asioista alle minuutin ”tietoiskuina”:
Helsinkiin uusi taidemuseo?
Sisäiset vuokrat
Ruuhkamaksut
Kirjasto
Miten säästöt kannattaa kohdistaa?
Ilmaista joukkoliikennettä?
Aina ei onnistu…
Pyöräväylät kolmelle tasolle
Tukivideoni Pekka Haavistolle tammikuussa 2012

Netistä löytyy tallenteita keskustelutilaisuuksista, joihin olen osallistunut.

Loppukevennyksenä vielä tumblr: Hannu Oskala pointing at things.